top
PipeCon-ARM Steel Solutions A/S

Formervej 7, 6800 Varde, Danmark
Tlf: +45 75 21 20 99
CVR nr.: 37450278

Åbningstider administration
Mandag-torsdag kl. 07:00 - 16:00
Fredag kl. 07:00 - 13:30

Åbningstider lager
Mandag-torsdag kl. 07:00 - 15:30
Fredag kl. 07:00 - 12:00

Vores historie

PipeCon-ARM Steel Solutions A/S er oprindeligt stiftet i 1986 under navnet Alslev Rustfri Montage.

Alslev Rustfri Montage A/S etablerede sig i en lille forstad til Varde som hedder Alslev. Firmaet ekspanderede hurtigt med mange montage opgaver rundt omkring i Danmark såvel som Europa hvilket bevirkede at lokalerne og faciliteterne i Alslev blev for små – derfor flyttede de ud i nogle lejede lokaler i industri kvarteret i Varde syd.

Efter et par år blev dette også for småt og de måtte bygge 2 nye haller et par hundrede meter nede af vejen og den dag i dag er hele firmaets produktion, lager og administration placeret på Formervej 7 i Varde hvor de råder over ca. 5000 m2 produktionshaller og en administrationsbygning.

I 2016 overtog aktionærerne bag ved PipeCon a/s aktiverne og fører nu virksomheden videre under navnet, PipeCon-ARM Steel Solutions A/S.

PipeCon-ARM Steel Solutions A/S er moderne virksomhed der har specialiseret sig i fremstilling, levering og on-site installering af konstruktioner i rustfri stål, aluminium og sort stål – herunder Engineering samt Project management fra tilbudsgivning til slut dokumentation.

PipeCon-ARM Steel Solutions A/S har et godt og alsidigt team af dygtige medarbejdere på ca. 50 ansatte, der løbende deltager i efteruddannelse, kurser mm. for at holde deres faglige kundskaber up to date. Det er vigtigt for os at følge med i den løbende udvikling branchen, hvad der kræves for at være med hvor det sker og sikre den høje standard som PipeCon-ARM Steel Solutions A/S blandt kunder såvel som samarbejdspartnere, er kendt for.

Hvis din virksomheden står og mangler overstående ydelser står vores projekt hold klar til at servicere dig uanset omfanget af opgaven.

  • 1
  • 2
  • 3
overlay
  • 1
  • 2
  • 3
overlay
Poter

Når du bruger dette website, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere her http://minecookies.org/